Ben jij de ambitieuze adviseur voor onze klanten die wij zoeken?

Univé Hollands Noorden is een ambitieuze zelfstandige, regionaal werkende verzekeringsmaatschappij. Het hoofdkantoor is gevestigd in Medemblik met een aangesloten servicekantoor. Daarnaast zijn er nog 4 service kantoren in Wieringerwerf, Bovenkarspel, Schagen en Spanbroek. Univé Hollands Noorden biedt naast de brandverzekeringen een totaalpakket zorg- en schadeverzekeringen en financieel advies. Bij Univé Hollands Noorden zorgen circa 100 medewerkers voor een persoonlijke dienstverlening aan al onze verzekerden.

De uitdaging
Onze uitdaging is te zoeken naar adviseurs die per direct beschikbaar zijn en beschikken over alle beroepskwalificaties met uitzondering van adviseur pensioenen, hypothecair krediet en consumptief krediet. Als je deze wel hebt, is dat natuurlijk een pré.

Wij zijn op zoek naar een ondernemende en inspirerende adviseur voor minimaal 32 uur per week. Je voert gesprekken met onze klanten die gaan over de belangrijke gebeurtenissen in het leven van onze klanten. Deze gesprekken vinden plaats op de advieskantoren in ons werkgebied of aan de telefoon.

Wat moet je kunnen en kennen?

  • Je kunt goed luisteren, duidelijk uitleggen, je bent flexibel ingesteld en neemt graag initiatief. Daarnaast is samenwerken met collega’s vanzelfsprekend voor jou;
  • Je beschikt over de beroepskwalificatie: adviseur basis, adviseur schade zakelijk (inclusief schade particulier), adviseur vermogen (of hypothecair krediet) en adviseur inkomen.
  • Je bent per direct (of heel snel) inzetbaar.
  • Je hebt ervaring in het voeren van echte gesprekken met klanten.

Wat bieden wij?
Werken bij Univé Hollands Noorden betekent werken in een team met een uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een enthousiaste en betrouwbare organisatie met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke ontwikkelingen.

Je bent verzekerd van een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden met o.a. een dertiende maanden en een goede pensioenregeling.

Geïnteresseerd?
Mail dan je sollicitatiebrief en CV naar Univé Hollands Noorden aan: a.blom@unive.nl. Screening en een assessment is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. Voor nadere informatie over de functie kun je tijdens kantooruren contact opnemen met André Blom, Manager commercie particulier 06-34445263