Financieel Adviseur Arbeidsongeschiktheid

Als je een klant spreekt die bezig is met zijn onderneming, dan informeer je eerst uitgebreid naar de onderneming en haar activiteiten. Daarna kom je pas ter zake. Dit doe je niet omdat het zo in je werkinstructie staat, maar omdat je je ervan bewust bent dat ondernemen spannend, leuk en complex is. Wil de klant liever ’s avonds een afspraak, dan is dat geen probleem voor jou. Dat doe je graag. Als jij een complexe vraag krijgt, dan ben je op je best en tenslotte ben je iemand die zich continu afvraagt hoe zaken slimmer en beter georganiseerd kunnen worden.

Wat ga je doen? 
Je adviseert ondernemers over het afdekken van het risico van arbeidsongeschiktheid. Je inventariseert en analyseert de wensen van de klant en schrijft zelfstandig een kwalitatief goed en voor de klant begrijpelijk adviesrapport. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s. Je gaat niet voor snel succes. In tegendeel, jouw insteek is om de klant voor lange termijn aan ons te binden door hem zeer tevreden te houden. In jouw werk is geen dag hetzelfde. En dat is wat jouw toekomstige collega’s het leukst vinden aan hun werk. Net als het persoonlijke contact met klanten.

Wat moet je kunnen?

  • Je kunt goed luisteren, duidelijk uitleggen, je bent flexibel ingesteld en neemt graag initiatief. Daarnaast is samenwerken met collega’s vanzelfsprekend voor jou;
  • Je hebt een afgeronde HBO-diploma of rondt deze binnenkort af, bij voorkeur in een commerciële of economische richting;
  • Je hebt in ieder geval de diploma’s WFT basis, WFT schade, WFT Inkomen, WFT Vermogen.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in het adviseren van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Over Univé
We leven in een tijd, waarin u steeds meer zelf moet regelen. Ook uw geldzaken. Het is daarom belangrijk dat u inzicht heeft in uw financiële situatie. Dat u het totaalplaatje kent en weet welke risico’s u wel en niet wilt dragen. Alleen, met uw partner of gezin, of als ondernemer. Elkaar helpen. Ook als het even wat minder gaat. Dat is waar Univé voor staat. Univé is namelijk een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Risico's die de klant niet alleen kan of wil dragen. Krachten bundelen. Dat geeft rust en zekerheid. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. Univé bestaat nog steeds uit 10 regionale coöperaties die ieder hun eigen deel van Nederland bedienen. Univé Hollands Noorden is één van die 10.

Het werkgebied van Univé Hollands Noorden strekt zich uit over het landelijke gebied van Noord Hollands. Met 5 verzekeringswinkels in het werkgebied, is er voor de klant altijd een adviseur van Univé in de buurt. De adviseurs van worden vanuit Medemblik regionaal ondersteund door een groep collega’s die zich bezighouden met financiën, marketing, hr, ict en bijvoorbeeld schadeafhandeling.

Wat bieden wij jou
Het betreft een functie voor 40 uur per week. Het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring. Je valt onder de cao voor bank en verzekeringswezen en er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We bieden je in eerste instantie een tijdelijk contract voor een (half) jaar.

Enthousiast?
Bel dan zo snel mogelijk met Frank Blokker 0657739547 of Andre Blom op 06-34445263 of mail je sollicitatiebrief en CV naar A.Blom@unive.nl

Bijzonderheden
Voor deze functie word je gescreend. Mogelijk volgt er daarna nog een assessment.