Wie zijn wij

Univé staat bekend als de verzekeraar zonder winstoogmerk. Maar als ‘onderlinge’ Hollands Noorden zijn wij veel meer dan dat. Wij zijn totaalaanbieder van financiële diensten voor zowel particulieren als ondernemers, voor iedereen van student tot senior. Al meer dan 100 jaar.

Persoonlijk & compleet

Univé Hollands Noorden stelt niet de eigen belangen, maar die van haar leden centraal. Wij zijn dan ook onafhankelijk bemiddelaar, geen zelfstandige verzekeraar of financier. Dat werkt in uw voordeel.

Steeds meer mensen maken daarom de weloverwogen keuze voor ons complete dienstenpakket, uitstekende kwaliteit en lage premies. En persoonlijke service natuurlijk, zelfs bij u thuis.

Onze winst is uw winst

Wij werken zonder winstoogmerk. En als wij tóch winst maken (wat gelukkig elk jaar nog is gebeurd), dan delen wij dit met onze leden. Zo weet u zeker dat u nooit te veel betaalt.

‘Univé Hollands Noorden is een laagdrempelige dienstverlener met korte lijnen en grote menselijke betrokkenheid. Klanten herkennen en waarderen dat. Zij belonen ons met hun vertrouwen, wij betalen terug met maximale kwaliteit en service.’