Proactieve, zelfstandige salarisadministrateur/personeelsfunctionaris/HR-manager

Wat wordt gezocht?

Door Univé Hollands Noorden wordt voor 4 dagen in de week gezocht naar een collega die de volledige salarisadministratie, het personeelsbeheer en de HR-ontwikkeling op zich wil nemen. Het dienstverband is in principe tijdelijk, tot 1 februari 2019. In de komende periode is de organisatie volop in beweging, iets dat vanuit HR-perspectief natuurlijk zeer interessant is!

Wat is Univé Hollands Noorden voor bedrijf?

Univé Hollands Noorden is een zelfstandige organisatie die deel uitmaakt van de Univé Formule. Het bedrijf voert brandverzekeringen, is tussenpersoon in financiële diensten en verzekeringen, en is eigenaar van een makelaardij. Bij de organisatie werken 85 mensen.

Het coöperatieve karakter en van daaruit het ledenbelang en aandacht voor elkaar drukt een belangrijke stempel op de organisatie. Binnen deze context moeten de dynamiek in de financiële sector een plaats krijgen, dus zonder het karakter te verliezen dat bij een Onderlinge hoort!

Het werkgebied is het noorden van Noord-Holland met kantoren in Bovenkarspel, Spanbroek, Wieringerwerf, Schagen en met een hoofdkantoor (tevens standplaats) in Medemblik.

Wat kan je voor ons doen?

• Het opstellen van arbeidscontracten, (mutatie-)brieven, verklaringen en overige documentatie betreffende personele zaken;
• Het zelfstandig voeren van de personeels- en salarisadministratie (met behulp van Afas/Insite);
• Het fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers (w.o. ook Ondernemingsraad) over zaken die te maken hebben met salaris, functie en pensioen.
• Het fungeren als contactpersoon/adviseur/verbinder voor managers en leidinggevenden voor wat betreft salaris-, personeels- en HR-aangelegenheden;
• Het deelnemen aan het Univé brede HR-overleg en in voorkomende gevallen aan Univé brede HR-(ontwikkel-/verbeter-)trajecten;
• Het vanuit salarisadministratie, P&O en HR proactief inspelen op de veranderende omgeving, waaronder wet- en regelgeving maar ook strategische ontwikkelingen;
• Het periodiek aan het bestuur rapporteren over de personeelsformatie en personele aangelegenheden, zowel kwantitatief als kwalitatief.
• Het op personeelsgebied begeleiden van de voorgenomen organisatieverandering.

Wat verwachten we van jou?

• Je hebt een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau, bijvoorbeeld in de afstudeervariant MER of Personeel & Arbeid;
• Je bent in het bezit van het Praktijkdiploma Loonadministratie of je bent bereid afdoende kennis op te halen op dat vakgebied, bijvoorbeeld door het genoemde diploma te halen;
• Je bent proactief, zelfstandig en hebt al het nodige meegemaakt voor wat betreft personele zaken in organisaties.

Wat bieden we je aan?

We bieden je een functie aan onder de CAO Binnendienst Verzekeringen. Dit staat borg voor goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe kan je je interesse kenbaar maken?

Stuur een sollicitatie mail met cv naar r.leijen@unive.nl. We horen graag voor 1 maart van je en zullen zo snel mogelijk een reactie aan je teruggeven.