Kom in actie: Verdien € 20,-!

Het aantal leden van Univé Hollands Noorden groeit gestaag. Veel inwoners in ons werkgebied zijn echter nog niet op de hoogte van onze hoogwaardige diensten en unieke voordelen. Wij willen graag met hen in contact komen. Helpt u ons daarbij? Uiteraard tegen beloning!

Relaties die hun opstal- en/of inboedelverzekering bij ons hebben afgesloten, krijgen elk jaar een deel van de premie terug. Dit is uniek in Nederland. Daarnaast ontvangen verzekerden pakketkorting via het Premie Voordeel Plan. Hoe meer verzekeringen er zijn afgesloten hoe hoger de korting. Die kan oplopen tot wel 15%!

Hoort zegt het voort!

Bent u tevreden over onze dienstverlening? Zegt het voort! Ongetwijfeld kent u iemand die toe is aan een nieuwe verzekering, hypotheek of pensioen. Een neef die gaat trouwen, een buurman die een nieuwe auto gaat kopen, een zwager die zijn onvrede over zijn verzekeraar niet onder stoelen of banken steekt... Allemaal mensen die gediend zijn met een goed advies. En daarvoor kunt ú zorgen.

Vul snel onderstaand formulier in, wij nemen contact op en zorgen voor deskundige advies.
Gratis en vrijblijvend!

Voor wat hoort wat

Als wij met uw bekende een afspraak kunnen maken voor een vergelijking van het verzekeringspakket, krijgt u hiervoor 20 euro van ons cadeau!

 

Goede klant telt voor 2 formulier

Velden met een * zijn verplicht.
Ja, ik wil graag een ander de dienstverlening van Univé laten ervaren
De gegevens van mijn familielid /vriend /kennis zijn:
Voorletters en Naam Straat *Huisnummer *
Postcode *
Plaats *E-mail: Telefoonnummer overdag *
Telefoonnummer 's avonds Mijn eigen gegevens zijn:
Voorletters en Naam
Straatnaam *Huisnummer *
Postcode *Plaats *
E-mail:
Mijn Cadeau:
Ik wil graag € 20,- overgemaakt hebben op rekeningnummer:
Bank:
Uw Univé-adviseur: